• Terug van weggeweest: Zwemvierdaagse Zeist

3 jun 2019 | News
  • Na een korte afwezigheid, is de Zwem4daagse terug in Zeist. Kom jij ook een duik nemen op 8, 9, 11 en 12 juli?

Zwemmen is één van de gezondste sporten die er is. Je traint al je spieren. En daarnaast is het gewoon ook heel erg leuk! Doe mee en sluit je sport- en schooljaar op een sportieve en feestelijke manier af.

Voor wie?
    Iedereen die minimaal een A-diploma heeft kan deelnemen aan de zwemvierdaagse.

Deelnemen aan de Zwem4daagse betekent 4 dagen minimaal 10 baantjes zwemmen. Dat is 250 meter per dag. Wil je meer zwemmen? Dan kan dat natuurlijk ook. Op vrijdag, aan het eind van 4 dagen stevig doorzwemmen, heb je minimaal 1000 meter gezwommen. Je hebt de felbegeerde medaille dan ook echt wel verdiend!

We sluiten de Zwem4daagse af met een spetterend discofeest in het recreatiebad.

Data en tijden

• Maandag 8 juli: 18:00-20:00
    • Dinsdag 9 juli: 18:00-20:00
    • Donderdag 11 juli: 19:00-20:00
    • Vrijdag 12 juli: 18:00-20:00 (aansluitend een discozwemfeest tot 22.00 uur)

Starten kan tot uiterlijk 19:30 uur.

Jij komt toch ook?

Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50. Dit is voor 4 keer zwemmen en gratis meedoen aan het discozwemfeest op vrijdag 12 juli. Uiteraard ontvang je als je 4 dagen zwemt een officiële Zwem4daagse medaille.

Je stempelkaart koop je bij de receptie van zwembad Dijnselburg.

Kosten leden Zwemclub Zeist
    Ben jij lid van Zwemclub Zeist? Dan is deelname voor jou gratis. Meld je vóór 5 juli aan via zwemles.zcz@gmail.com

Vragen?
    Neem voor meer informatie contact op via Zwemles.zcz@gmail.com