• Pasavond clubkleding 14 oktober

Op maandagavond 14 oktober aanstaande is er vanaf 18:30 -20:30 weer een pasavond van onze clubkleding in het zwembad.

Alle leden die meedoen aan wedstrijden zijn verplicht clubkleding te dragen:

• voor waterpolo is dat badkleding
    • voor wedstrijdzwemmen is dat badkleding, een polo en een short

Let op
    Het passen van kleding door een minderjarige dient te allen tijde te geschieden onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Dit omdat er dan geen foutieve maten of ongewenste artikelen besteld kunnen worden. Wat er besteld wordt moet nl. worden afgenomen en kan niet worden geretourneerd.

De bestelde artikelen moeten ter plekke worden afgerekend, daar ontvang je ook informatie over de levering.

Verhinderd op 14 oktober?
    Buiten de pasavond om kun je altijd kleding passen en bestellen via Linden Bedrijfskleding B.V. in Soest.

Kijk voor meer informatie over de kleding en aanvullende accessoires bij clubkleding.