• Rabo ClubSupport: Stem op Zwemclub Zeist!

 • Het Rabo ClubSupport feestje van 2022 is weer van start gegaan. En ook u/jij bent weer van harte uitgenodigd om mee te doen!!!!

  Ieder jaar is dit een mooie manier voor alle Rabobank klanten om gratis geld op te halen voor de Zwemclub.

  Dit jaar hebben we als doel opgegeven: De zwemclub wil voor alle afdelingen graag nieuwe materialen aanschaffen waardoor de kwaliteit van de lessen/trainingen nog verder verbeterd en geoptimaliseerd kan worden.

  Iedereen die klant is van de Rabobank mag stemmen. Het enige wat u/jij hiervoor als klant van de Rabobank hoeft te doen is inloggen in uw Rabobank App of Rabobank Online Bankieren en kiezen voor Rabo ClubSupport. Als u het niet direct op uw scherm krijgt typt u/jij bij service "Rabo ClubSupport" in en komt u op de juiste link.

  En dan kiest u/jij er natuurlijk voor om als eerste uw stem uit te brengen op Zwemclub Zeist en daarna mag u nog 2 stemmen op andere clubs uitbrengen.

  Vorig jaar hebben we het mooie bedrag van € 650,54 opgehaald en het zou natuurlijk fantastisch zijn als we dit bedrag ook dit zouden ophalen of wat nog mooier zou zijn nog meer zouden ophalen.

  Heeft u in uw vrienden- en kennissenkring ook nog mensen die lid zijn van de Rabobank dan kunt u hen natuurlijk ook op deze mooie actie attenderen. Iedereen die lid is van de Rabobank kan immers meestemmen.

   

  Doet u mee? U kunt stemmen tot 27 september 2022.

   

  Namens alle leden van de Zwemclub Zeist alvast bedankt!

   

  Met vriendelijke groet,

  Het Bestuur van Zwemclub Zeist