• ZWEMVAARDIGHEID ALGEMENE INFORMATIE

Heb je je ABC-diploma's en wil je verder met zwemmen? Kies dan voor zwemvaardigheid. Je verbetert je slagen en krijgt een betere conditie.

Zwembad Dijnselburg, Burgemeester Schenkpad 1, Zeist

• Maandag van 18:00 tot 19:00 (wedstrijdbad)
    • Donderdag van 18:00 tot 19:00 (wedstrijdbad)

Eens in het kwartaal is er proefzwemmen en de week daarop volgend afzwemmen.

Lid t/m 12 jaar: € 372,-* per jaar
    Lid 13 t/m 17 jaar: € 402,-* per jaar
    Lid 18 jaar en ouder: 417,-* per jaar
    € 10,- per diploma voor afzwemmen

KNZB-bijdrage: € 12,85 per jaar

Je wordt lid van de zwemclub en betaalt hiervoor een vast bedrag per jaar. Het is mogelijk om per jaar of per kwartaal te betalen. Betaling geschiedt via automatische incasso of per overboeking. Na aanmelding ontvang je een rekening voor het restant van het lopende kalenderjaar. Eind november krijg je de rekening voor het komende jaar.

* Dit bedrag is inclusief € 15,- voor van de de Grote Clubactie en € 50,- vrijwilligersbijdrage.

Leden die als vrijwilliger binnen de vereniging taken vervullen ontvangen aan het eind van het seizoen een restitutie op deze bijdrage.

Schrijf je in via het inschrijfformulier.

Uitschrijving
    Wil je stoppen met zwemmen? Jammer! Opzeggen kan per maand. Geef het voor de eerste van de maand door via de ledenadministratie (penningmeester.zcz@gmail.com). Het lidmaatschap wordt dan na een maand beƫindigd.

Vragen? Mail ons via penningmeester.zcz@gmail.com

• Licentiehouder Nationale Zwemdiploma's

Zwemclub Zeist is licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s.
    Haal bij ons het enige echte Zwem-ABC en ook Zwemvaardigheidsdiploma’s.