• HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Om samen veilig en prettig te kunnen sporten is het noodzakelijk om een aantal spelregels en richtlijnen te hanteren.

Het huishoudelijk reglement beschrijft waar iedereen die betrokken is bij de vereniging zich aan moet houden. Er zijn een aantal praktische afspraken die we extra onder de aandacht willen brengen:

Kleedruimtes
    Zwemclub Zeist maakt gebruik van de groepskleedruimtes van Zwembad Dijnselburg. Er zijn 3 jongenskleedruimtes en 3 meisjeskleedruimtes. Als je als ouder mee wil met je kind de kleedruimte in, kies dan op basis van jouw eigen geslacht en gebruik alleen de eerste of tweede kleedkamer.

De verdeling is als volgt:

• Kleedruimte 1: meisjes of moeders met kinderen
    • Kleedruimte 3 en 5: meisjes
    • Kleedruimte 2: jongens en vaders met kinderen
    • Kleedruimte 4 en 6: jongens

Kijken bij de les
    Iedere laatste 10 minuten van de les of training mogen ouders komen kijken.

Zwemkleding
    Voor ABC-zwemles gelden de volgende kledingvoorschriften:

• Badje 1: badkleding en T-shirt met korte mouw.
    • Badje 2: badkleding en T-shirt met lange mouw.
    • Zwemdiploma A: badkleding, T-shirt, hemd of blouse met lange mouwen, lange broek, jurk of rok tot aan de enkels en (water)schoenen met een harde zool.
    • Zwemdiploma B: badkleding, T-shirt, hemd of blouse met lange mouwen, lange broek, jurk of rok tot aan de enkels en (water)schoenen met een harde zool.
    • Zwemdiploma C: badkleding, T-shirt, hemd of blouse met lange mouwen, lange broek, jurk of rok tot aan de enkels en (water)schoenen met een harde zool en jas.

Als je deel wilt nemen aan wedstrijden heb je clubkleding nodig.

• Wedstrijdzwemmen: Eigen badkleding en uit de clubkledinglijn een short en een poloshirt.
    • Waterpolo: badkleding uit de clubkledinglijn.

Er zijn binnen de clubkledinglijn ook bijbehorende tassen, trainingspakken of andere materialen. Het is niet verplicht deze aan te schaffen. Maar dat mag natuurlijk wel.