• CLUBKLEDINGLIJN ZWEMCLUB ZEIST

  Kledingeisen ABC zwemmen en Zwemvaardigheid

  Voor het ABC zwemmen en Zwemvaardigheid is de clubkleding niet verplicht. Wel zijn er door de Nationale Raad Zwemveiligheid Kledingeisen Nationale Zwemdiploma's gesteld bij het afzwemmen.

  Voor zwemvaardigheid heb je dezelfde zwemkleding nodig als voor B.

  Klik hier om het overzicht te bekijken.

 • Clubkleding passen en bestellen

  Per augustus 2023 is Sportspecialist Sunny Camp aan Slotlaan 177 in Zeist onze nieuwe leverancier van clubkleding. Hieronder staat de nieuwe clubkleding collectie en de prijzen. 

  De kleding kan het beste in de winkel gepast en besteld worden. Er is een hoek ingedeeld waar de collectie uithangt en er is mogelijkheid om in de winkel te passen.

  Alle clubkleding wordt voorzien van het Zwemclub Zeist logo en naar wens kan ook je naam erop gedrukt worden. Bedrukken doet Sunny Camp zelf en dat kan afhankelijk van de drukte soms direct of met een dag of 5 geregeld zijn.

  Er is weinig voorraad dus de clubkleding moet (meestal) eerst besteld worden. De levertijd is tussen de 2 tot 7 dagen en kan in de winkel weer opgehaald worden.
  Er kan ook telefonisch of per mail besteld worden, maar dan moet je wel precies weten welke maat etc je nodig hebt omdat bedrukte kleding niet geruild kan worden. 

  Voor overige vragen over de clubkleding kan je contact opnemen met de tussenpersoon van de club: Bianca Hoffland (06-29043321).