• WEDSTRIJDZWEMMEN ALGEMENE INFORMATIE

Heb je je ABC- en je zwemvaardigheid diploma's en lijkt het je leuk om wedstrijden te zwemmen? Bij Zwemclub Zeist kun je terecht voor wedstrijdzwemmen.

Wil je een keer een training meemaken? Kom gerust langs op een van de trainingsavonden. Je kunt kostenloos twee keer mee komen trainen. Wel fijn als het vooraf even laat weten via Wedstrijdzwem.zcz@gmail.com.

Zwembad Dijnselburg, Burgemeester Schenkpad 1, Zeist

• Maandag van 18:00 tot 19:00 uur (selectie tot 19:30 uur)
    • Dinsdag van 19:00 tot 20:00 uur (selectie vanaf 18:15 uur landtraining)
    • Donderdag van 19:00 tot 20:00 uur
    • Vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur

Er is het hele schooljaar training. Alleen op de officiële feestdagen is er geen training. En in de vakantieperiodes is er een aangepast schema.

Lid t/m 12 jaar: € 372,-* per jaar
    Lid 13 t/m 17 jaar: € 402,-* per jaar
    Lid 18 jaar en ouder: € 417,-* per jaar

KNZB-bijdrage: € 12,85 per jaar**
    Startvergunning t/m 12 jaar: € 14,60**
    Startvergunning 13 jaar en ouder: € 47,10**

Je wordt lid van de zwemclub. Je betaalt daarvoor een vast bedrag per jaar.

* Dit bedrag is inclusief € 15,- voor de Grote Clubactie en € 50,- vrijwilligersbijdrage. Leden die als vrijwilliger binnen de vereniging taken vervullen ontvangen aan het eind van het seizoen een restitutie op deze bijdrage.

** Leden die niet aan wedstrijden deelnemen betalen geen startvergunning, maar wel KNZB-bijdrage

Betaalwijze
    Het is mogelijk om per jaar of per kwartaal te betalen. Betaling geschiedt via automatische incasso of per overboeking. Na aanmelding ontvang je een rekening voor het restant van het lopende kalenderjaar. Eind november krijg je de rekening voor het komende jaar.

Schrijf je in via het inschrijfformulier.

Uitschrijven
    Wil je stoppen met zwemmen? Jammer! Opzeggen kan per maand. Geef het voor de eerste van de maand door via de ledenadministratie (penningmeester.zcz@gmail.com). Het lidmaatschap wordt dan na een maand beëindigd.

Vragen? Mail ons via Wedstrijdzwem.zcz@gmail.com.