• ABC-ZWEMLES LESTIJDEN, KOSTEN EN INSCHRIJVING

Vanaf 5 jaar kan je bij onze vereniging komen leren zwemmen. We wisselen de ABC-zwemles af met spetterende zwemactiviteiten. Spelenderwijs haal jij je ABC-diploma's.

Zwembad Dijnselburg, Burgemeester Schenkpad 1, ZEIST

• Maandag van 18.00 tot 19.00 beginnersgroepen diploma A (instructiebad)
    • Donderdag van 18.00 tot 19.00 uur gevorderden dipoma A, B en C (wedstrijdbad)
    Eens in de zes weken is er proefzwemmen en de week daarop volgend afzwemmen.

Inschrijfgeld: € 10,- (eenmalig)
    Leszwemmen: € 112,50 per kwartaal
    Afzwemmen: € 10,- per diploma

Vul voor inschrijving het inschrijfformulier in.

Voor het starten met het A-diploma is er een wachtlijst. Wij plaatsen kinderen vanaf 5 jaar. Hun motoriek is dan ver genoeg ontwikkeld. Ook hebben zij op school al geleerd instructies te krijgen.

We gaan ervan uit dat als je inschrijft voor het A, B en C-diploma. Houd je eerder op? Geef dit dan door via zwemles.zcz@gmail.com. De opzegtermijn is een maand.

Vragen? Neem contact op via zwemles.zcz@gmail.com.

Wil je een keer komen kijken? Je bent in de laatste 10 minuten van de lessen altijd welkom. Wil je de informatie nog even rustig op papier nalezen? Print dan de flyer.

• Licentiehouder Nationale Zwemdiploma's

Zwemclub Zeist is licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s.

Haal bij ons het enige echte Zwem-ABC en ook Zwemvaardigheidsdiploma’s.